A lámpa búrája egy speciális fehér műanyag, az elve a fényáteresztésen működik, belülről megvilágítva a vastagabb részek kevesebb a vékonyabb részek több fényt engednek át és így válik láthatóvá a fénykép.

A búrák alapanyaga egy növényi 100%-osan lebomló bio úgynevezett PLA műanyag. A vásárlásoddal nem csak örömet szerzel valakinek hanem a környezetet is véded és tettél egy nagy lépést a fenntartható ajándékozás felé.

Mindezek mellett a csomagolás során használt térkitöltő anyag nem csak megvédi a rendelésedet, hogy az épségben megérkezzen, hanem biológiailag le is bomlik, így azzal sem szennyezed a környezetet. A csomagolást ezen kívül újra is hasznosíthatod csomagolóanyagként.

Bármilyen képből el lehet készíteni, bármilyen formátumot fel lehet tölteni a megrendelés során. Fontos hogy minél jobb minőségű a fénykép a végeredmény is annál tisztább lesz, ezért a rendelés leadása során lehetőség szerint minél jobb minőségű és hasonló méretarányú fényképeket tölts fel. Akár internetről letöltött fénykép is megfelelő, ha az tetszett meg.

Ha nem egyforma a képek aránya, az sem jelent problémát, de ebben az esetben a képek meg lesznek vágva és bizonyos részei nem fognak a lámpára kerülni, ezt mindig egyedi tervezéssel valósítjuk meg, így a kép lényegi része biztosan rajta lesz. Bizonyos esetekben előfordulhat az elkészítés előtt, hogy a rendelés során megadott elérhetőségeid egyikén megkeresünk, ha valami nem stimmel a képekkel, így tudjuk garantálni a teljes elégedettséget és a tökéletes végeredményt.

A válasz termékfüggő, a lámpa típusának kiválasztása során pontos információkat fogsz látni a termék leírásánál nem csak a méreteit és egyéb paramétereit, hanem hogy egy adott típusra mennyi fénykép kerülhet.

Ha éjjeli lámpát rendeltél akkor a választott búra és talp mellé adjuk a speciális A++ led izzót is, lényegében egy teljes azonnal használható éjjeli lámpát. Minden megrendelés során egyértelműen látható lesz hogy mi tartozik az adott megrendeléshez.

Igen lehet, a választott talpak minden tanúsítvánnyal és megfelelőségi nyilatkozattal rendelkeznek amit a csomagban mellékelünk is, valamint a led izzó kis energiafogyasztása mellett teljesen biztonságos is mivel nem forrósodik egyáltalán, úgy mint a hagyományos izzók.

Igen, ha a termékeinktől eltérő kérésed lenne, legyen az eltérő talp, méret, forma, szöveg vagy bármi más vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont alatt elérhető email címünkön vagy Facebook oldalunkon a vásárlás előtt és egyeztetünk a lehetőségekről.

A szállítás minden termék esetében ingyenes, nincs vásárlási limit és egyéb feltétel sem. Az áraink mindent tartalmaznak, és forintban értendőek.

A mosolygarancia keretében garantáljuk, hogy amennyiben a rendelésed mégsem nyeri el tetszésedet(eddig egyetlen esetben sem küldtek vissza megrendelést) akkor a mosolygarancia feltételeinek megfelelően; a megrendelt termékedet teljes áron visszavásároljuk tőled, így neked tényleg nincs semmi vesztenivalód sem.

Alapesetben a rendelésnél megadott címre az MPL vagy az XXL futár csomagküldő rendszerén keresztül küldjük; normál házhoz-szállítással és érték biztosítva a csomagot, akik a megadott telefonszámon a kézbesítés napján értesítést küldenek és két alkalommal kísérlik meg a kézbesítést.

További szállítási lehetőségek:

1 - Foxpost csomagautomata

Ebben az esetben a rendelésnél a legördülő menüből kell kiválasztani az automatát.

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

A Futárnál van lehetőség készpénzes és kártyás fizetésre is, automatába történő rendelés esetén csak kártyás fizetés lehetséges.

Jelenleg az utánvétes fizetési opció elérhető, amikor a rendelés leadását, elkészítését, kézbesítését követően átvételkor kell a futárnál vagy a csomagautomatánál rendezni a végösszeget. Ez az alapértelmezett opció a rendelés leadása során, nem kell külön megjelölni.

Átlagosan 3-4 nap amíg egy búra elkészül és a megrendelések száma valamint a csomagküldés ideje miatt 7-10 munkanap amíg a rendelés leadása után a csomag megérkezik hozzád. A gyártás jellegéből adódóan egy-egy lámpa ténylegesen 3-4 napon keresztül; megállás nélkül készül.

Nem raktáron lévő termék, minden megrendelés a rendelés leadását követően egyedileg készül. Rövidebb határidő igénylésére is van lehetőség, melyet a következő pontban részletezünk.
A teljesítés egyéb feltételeit az ÁSZF-ben részletezzük.

Igen 5 napos határidőt tudunk vállalni a rendelés elküldésétől számítva a csomag megérkezéséig, ami azt jelenti hogy a rendeléstől számítva az 5. munkanapon megkapod a csomagot. Ebben az esetben előre vesszük a rendelésed és 1 napos csomagküldéssel adjuk fel, ha így szeretnéd válaszd a -Sürgős- opciót a termékeinknél. Ez az opció egy kis felárral rendelkezik az elsőbbségi 1 napos csomagküldés emelt díja miatt. Ennél rövidebb időt nem tudunk vállalni mivel egyedi termék nem raktárról küldjük hanem a rendelés leadása után készítjük. A sürgős rendelés 5 munkanap nem naptári nap, ez a csomagküldés miatt fontos és kérjük kalkuláld bele a rendelésnél. A sürgős opció választása nem jelenti, hogy a rendelésed biztosan megérkezik az 5. munkanapig, csak lehetőségeinkhez képest előrébb vesszük a rendelést és meggyorsítjuk a folyamatot. Egy sor rajtunk kívülálló tényező befolyásolhatja a teljesítés határidejét, mindazonáltal az eddigi összes megrendelésünk mind időben megérkezett.

A sürgős opció választása a házhoz-szállítás esetén érvényes, Foxpost automatába történő kézbesítés választása esetén + 1-2 nap csúszás előfordulhat, ezt mindenképpen mérlegeld a rendelés leadása során.

Klasszikus henger, modern kocka, egyszerű képkeret és romantikus holdfény. Egy töredéke azoknak, amik mind megtalálhatóak a portfóliónkban. A Termékek menüpont alatt minden elérhető típust megtudsz nézni minden fontos információval együtt.

Igen, az egyes típusokhoz elérhető talpakat a Termékek fülön lehet kiválasztani a rendelés leadása során.